Διαδρομές στη διδασκαλία της νέας ελληνικής γλώσσας

Βοήθεια με Αναζήτηση
 
 
Φωτογραφία Άννα Κοκκινίδου
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ.
από Άννα Κοκκινίδου - Tuesday, 26 November 2013, 08:20 PM
 

Καλησπέρα σας.

Σε σχέση με την αξιολόγησή σας στις ενότητες σημειώνουμε πως:

(1) Τα ονόματα των αξιολόγητών σας αναγράφονται στο σώμα της εργασίας. Η ομάδα που καταχωρίζουμε/μεταφορτώνουμε τις εργασίες σας και κάνουμε την τελική επιμέλεια των αρχείων (κ. Μαρία Δημητρακοπούλου και εγώ) δεν φέρουμε ευθύνη για την αξιολόγησή σας. Λαμβάνουμε ενημέρωση από την ομάδα εργασίας κ.τ.λ. αλλά η αξιολόγηση είναι τελική ευθύνη της ομάδας εργασίας της κάθε ενότητας. 

(2) Η τελική σας αξιολόγηση δεν αλλάζει και δεν αναθεωρείται παρά μόνο αν υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία ανάμεσα στους δύο βαθμούς και εφόσον το εισηγηθεί ο συντονιστής. Ο τελικός βαθμός είναι ευθύνη του συντονιστή. Η ομάδα διαχείρισης επεμβαίνει μόνο  εφόσον της ζητηθεί και μόνο για διαδικαστικά ζητήματα.

(3) Σημειώθηκαν κάποιες περιπτώσεις όπου οι συμμετέχοντες, ενώ δεν έχουν υποβάλει εργασία στην Α1, συμμετέχουν σε ομάδες της Α2, αν και έχει κοινοποιηθεί το σχετικό αρχείο με πρόσκληση να εκπονηθούν οι εργασίες. Θα υπάρξει για τις περιπτώσεις αυτές, καθώς και για της περιπτώσεις μη αποδεκτής εργασίας, επαναληπτική περίοδος. Σημειώνουμε και πάλι πως επιτυχής θεωρείται η συμμετοχή σας μόνο με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων και των συνεπαγόμενων εργασιών. 

(4) Αν έχετε κάποια σχόλια/παρατηρήσεις για την αξιολόγησή σας, μπορείτε να τα απευθύνετε στην ομάδα της ενότητας (στους συνεργάτες που αναγράφονται στο σώμα της εργασίας σας και στη συγκεκριμένη ενότητα). 

(5) Υπάρχουν κάποια μικρά ζητήματα ταχύτητας του δικτύου, αλλά, όπως παρατηρήσατε, οι εργασίες σας στην Α1 μεταφορτώνονται σταδιακά. Σε σχέση με την Α2 θα σας δοθεί η σχετική παράταση, καθώς χάθηκε μια μέρα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Μερικές φορές συμβαίνει και αυτό.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστεί. Καλή συνέχεια.

Άννα Κοκκινίδου,

Υπεύθυνη διαχείρισης των Διαδρομών.