Διαδρομές στη διδασκαλία της νέας ελληνικής γλώσσας

Βοήθεια με Αναζήτηση
 
 
Φωτογραφία Άννα Κοκκινίδου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Β
από Άννα Κοκκινίδου - Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014, 12:45 μμ
 

Καλησπέρα σας, αγαπητοί συνάδερφοι των ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ εσωτερικού.

Πλησιάζουμε στο τέλος του προγράμματος των Διαδρομών για τη διδασκαλία της ελληνικής σε αλλόγλωσσους στην Ελλάδα. Σημειώνουμε τα εξής που αφορούν την αξιολόγησή σας:

1. Επιτυχής θεωρείται η επίδοση πάνω από 60%, δηλαδή τουλάχιστον οι 9 σωστές απαντήσεις στις 15.

2. Αν η επίδοσή σας σε κάποια ενότητα είναι κάτω από 9 σωστές απαντήσεις, οφείλετε να υποβληθείτε ξανά στη διαδικασία αξιολόγησης στην επαναληπτική περίοδο που θα υλοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 17 Ιουλίου 2014 (συμβουλευθείτε το συνημμένο έγγραφο).

3. Η οριακή επίδοση, π.χ. 8 στα 15, σε μια και μόνο ενότητα μπορεί να  συνυπολογισθεί θετικά σε σχέση με τις άλλες ενότητες εφόσον όμως λάβετε μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις (π.χ. επιμορφούμενος σημειώνει 7/15 σε μια ενότητα -ενώ έχει περάσει στις υπόλοιπες- σημειώνει επίδοση 8/15 σε αυτήν την ενότητα στις επαναληπτικές). Αυτή η εξαίρεση δύναται να γίνει, εφόσον ο μέσος όρος στις άλλες ενότητες είναι πάνω από 60%. 

Σημειώνεται πως για την ισότιμη συμμετοχή όλων των επιμορφούμενων, αν αυτή η εξαίρεση γίνει δεκτή, τότε θα ισχύει για όλες τις περιπτώσεις (για μια και μόνο ενότητα).

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία με την τελευταία ενότητα του προγράμματος, θα σας απευθύνουμε σχετικό ερωτηματολόγιο και είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι άλλο χρειαστεί.

Με εκτίμηση,

Άννα Κοκκινίδου, Υπεύθυνη διαχείρισης,

εκ μέρους της ομάδας διαχείρισης των Διαδρομών.