Διαδρομές στη διδασκαλία της νέας ελληνικής γλώσσας

Βοήθεια με Αναζήτηση
 
 
Φωτογραφία Άννα Κοκκινίδου
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Β: Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου, αποστολή πιστοποιητικών.
από Άννα Κοκκινίδου - Παρασκευή, 1 Μάρτιος 2013, 10:49 πμ
 

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και σας παρακαλούμε, αν θέλετε, να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιο αποτίμησης του προγράμματος που βρίσκεται στον κοινό χώρο του προγράμματος (χώρος Β, ανακοίνωση 4). Η ανατροφοδότησή σας είναι χρήσιμη για μας. Παρεμπιπτόντως, σας απευθύνουμε ένα θερμό ευχαριστώ από όλες τις ομάδες εργασίας για τα θετικά σας σχόλια.

Σε σχέση με την αποστολή πιστοποιητικών, όπως σας είπαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση, τα τελευταία θα σας σταλούν με συμβατική αλληλογραφία και συστημένα και όχι ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Η αποστολή θα αρχίσει περί τα μέσα Μαρτίου και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος. Επισημαίνουμε πως σύμφωνα με τον κώδικα πρακτικής του ΚΕΓ (αποστολή πιστοποιητικών εντός διμήνου από την περάτωση των εξετάσεων) και σύμφωνα με τις αρχές της χρηστής διοίκησης, είμαστε σύμφωνοι με την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. 

Μπορείτε να δηλώσετε, αν το χρειάζεστε, πως έχετε περατώσει την επιμόρφωσή σας στο πλαίσιο των Διαδρομών, οι βεβαιώσεις δεν θα αργήσουν.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία και είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστεί.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς από τη Θεσσαλονίκη,

Άννα Κοκκινίδου.

Υπεύθυνη διαχείρισης του Προγράμματος.