Διαδρομές στη διδασκαλία της νέας ελληνικής γλώσσας

Βοήθεια με Αναζήτηση
 
 
Φωτογραφία Άννα Κοκκινίδου
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Ολοκλήρωση των προγραμμάτων, βεβαιώσεις και πιστοποιητικά.
από Άννα Κοκκινίδου - Tuesday, 23 July 2013, 11:19 AM
 

(Σχετικά και με τα δύο προγράμματα επιμόρφωσης)

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Διαβάζουμε τις αναρτήσεις σας και θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι:

(1) Τα στοιχεία των διευθύνσεών σας τα είχατε καταχωρίσει κατά την εγγραφή σας στο σύστημα. Έχουμε, λοιπόν, για όλους σας τις σχετικές πληροφορίες. Αν ενδιάμεσα έχετε αλλάξει διεύθυνση σας παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία παραλήπτη στο webmail: programma.diadromes@gmail.com με τίτλο του μηνύματος: Αλλαγή διεύθυνσης. 

(2) Για λόγους διαχείρισης η έκδοση των βεβαιώσεων, καθώς και των πιστοποιητικών για αμφότερα τα προγράμματα θα αρχίσει με το πέρας όλων των διαδικασιών (έκδοση τελικής βαθμολογίας, διευθέτηση "οριακών" περιπτώσεων). Αναμένεται, λοιπόν, να αρχίσουμε τη διαδικασία αποστολής από τις 20 Αυγούστου και μετά. 

(3) Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια αποτίμησης των προγραμμάτων που θα αναρτηθούν πολύ σύντομα on-line. Η ανατροφοδότηση είναι πολύτιμη για μας. 

(4) Για όλα τα διαδικαστικά που αφορούν την τελική σας βαθμολογία, διευκρινίζουμε πως τόσο στις βεβαιώσεις όσο και στα πιστοποιητικά δεν αναγράφεται βαθμολογία αλλά η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος. Για τις Διαδρομές εκτός Ελλάδας έχουμε ήδη τις  βαθμολογίες για κάποιες ενότητες και υπολογίζουμε πως μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έχουμε αναρτήσει όλες τις τελικές σας εργασίες.

(5) Για θέματα που αφορούν την προσωπική σας επίδοση ή/και τις δυνατότητες επαναξιολόγησης (στις τελικές σας εργασίες στις Διαδρομές εκτός Ελλάδος σημειώνεται για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχει δυνατότητα επανυποβολής), παρακαλούμε να στέλνετε προσωπικό μήνυμα μέσω του προγράμματος ή στο webmail που λειτουργούμε για το σκοπό αυτό. Στα νήματα του φόρουμ κάθε ενότητας "χάνονται" οι πληροφορίες. 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Άννα Κοκκινίδου.

Υπεύθυνη διαχείρισης των ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.